Summa sidvisningar

lördag 4 augusti 2012

Galgar på auktion

Är i nuläget på auktion och dessa galgar ska jag ha! Meddelar hur det gått!


5 kommentarer:

 1. Jag blir så ledsen. En gammal gubbe budade emot mig tills jag nästan gick i bitar. Men vid 300 fick jag ge mig. Hade ju bara tänkt gå med till 150kr för båda. Men gubben gav sig inte. Så om någon har en sådan här galge i sina ägor och kan tänka sig att sälja en eller flera till mig vore jag ytterst tacksam!

  SvaraRadera
 2. Jäklar så snygga! Hemskt tråkigt att de blev så dyra, jag tycker att det var rätt att du slutade vid 300. Vänta bara, snart hittar du säkert ett helt gäng för nästan inga pengar alls!!

  SvaraRadera
 3. Åh, sådana hade jag i min ungdom. Slutet av 60-talet vill jag tro. Tyvärr så är de inte kvar, slängdes nog när jag flyttade hemifrån, annars hade du fått dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh, det var synd. Jag ville så hemskt gärna ha dem men det blev för dyrt. Trodde inte alls att de skulle bli så pass dyra. Men det var flera uppköpare där och då blir det inte lika roligt.

   Radera
 4. Hej! Hamnade här av en slump. Jag har en sån här galje, och du får gärna köpa den. Men just nu ligger den i nån flyttkartong så jag måste leta lite när jag har tid. Hör av dig om du är intresserad! MVH Ida

  SvaraRadera