Summa sidvisningar

lördag 9 juni 2012

Äntligen dunderklumpen!

Som letat lakanhyllorna på diverse loppisar i flera flera år utan att springa på nån dunderklump. Men idag hände det. Stod egentligen och sålde skrot på Täbyloppisen men gick ett varv och lät mamma sköta försäljningen. Då bara låg det där bland massa andra härliga retrotyger.
Älskade dunderklumpen som jag satt klistrad framför tvn när jag var liten. Nu äntligen har jag ett lakan som skall bäddas med imorgon till Lilly. Nu saknas bara ett örngott!


9 kommentarer:

 1. Underbart! Dunderklumpen var den första biofilm jag såg och jag minns när jag kom ut från bion att himlen var rosa eller så var det för att jag var lycklig och upplevde den så. Du Dunderklumpen och jag hittade idag John Blund :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som påslakan? Jag hittade bonad igår med John Blund. Sett den förut men alltid tyckt att de varitför dyra. Men nu fick jag en för en tjuga! Hoppas hoppas på finväder imorgon!

   Radera
 2. Grattis! Alltid skoj att hitta sånt man letat efter, till bra pris. Jag hoppade Täby idag pga regn på fm men har förstått att många fyndat där idag.

  SvaraRadera
 3. Grattis, älskar dunderklumpen!
  Beppe bodde på samma ö som vi hade sommarställe och hans dotter Camilla bedriver idag sommarkaffe på gården. Hembygdsgården har en stoooor staty av Jätten Jorm som man kan sitta bredvid och lyssna på historien. Jag talar om Strömsund & Öhn om ni vill hälsa på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad roligt. Det måste varit en härlig man. Jo att det är Strömsund hade jag koll på men har tyvärr inte haft vägarna förbi. Östersund är jag då och då men har det tagit stopp :) Men hälsar gärna på om vi tar oss längre :)

   Radera
 4. I´m in love.

  Jag letar och letar men finner aldrig några så fina textilier.
  Grattis!!

  SvaraRadera
 5. Det är inte mycket som går upp mot lyckoruset när man hittar något som man varit på jakt efter en lång tid! ;)

  SvaraRadera
 6. Många tack alla! Ja jag bara studsade bort till mamma och visade stolt upp vad jag hittat. Hon blev nog lika lycklig hon! Nu sover Lilly sött med sina vänner! Eller mina vänner för hon har inte hajat än. Men det kommer hon!

  SvaraRadera