Summa sidvisningar

onsdag 21 december 2011

Bröllopsklänning!

Kolla denna fantastiska klänning jag köpte idag på loppis. Helt my med etikett fortfarande kvar. En bröllopsklänning som aldrig blev använd? Gala modell står det på etiketten. Tänk att få veta storyn bakom denna! Den är helt ljuvlig. Hade jag inte redan varit gift hade jag velat göra det i denna!


5 kommentarer:

 1. Ja, jag kan bara instämma vilken historia har den? Jag gillar dom här gamla vintage bröllopsklänningarna så mycket. Bloggaren Designkarameller http://designkarameller.blogspot.com/
  tog kontakt med mig idag för hon hade sett ditt inlägg med tyget med träden på i en gammal IKEA katalog och ville kontakta och meddela design till dig när hon hittat Katalogen. Men hon kunde inte skriva ett inlägg till det inlägget (låst sig på något vis). Jag lovade meddela dig och bad henne lägga ut en bild på tyget med design på sin blogg när hon visste det. Ha en riktigt GOD JUL!

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt! Ska kolla om jag kan se varför den är låst. Ha en underbar jul du med så hörs vi efter nyåret!

  SvaraRadera
 3. Vacker klänning - den är inte till salu? ;)
  Har en kompis som ska gifta sig nästa år och hon är på jakt efter en fin vintage-klänning.

  SvaraRadera
 4. Om du ser mig igen på Skopan så måste du ju hojta till och hälsa vettja ;-)

  SvaraRadera
 5. Trillivippa- den är tillsalu och kommer att ha med den på vintagemässan om inte min kompis vill ha den på sitt bröllop och kan ha den.
  Jenny- det skall jag absolut göra!

  SvaraRadera