Summa sidvisningar

fredag 19 augusti 2011

Loppisfyndat söta klänningar

Idag kom pappa till Solna på besök så vi tog en promenad till Huvudsta loppmarknad. Tycker egentligen inte om den. Det är dyrt trasigt smutsigt och dyrt. Men såg på deras hemsida att alla kläder såldes för 20 kr så då kan det ändå vara värt det. Först hittde jag ingenting och plockade på mig några plagg jag egentligen inte var så intresserad av. men sen såg jag att jag missat en hel avdelning! SÅ 17 retroplagg blev det. Visar bara en klänning som precis är nytvättad och fläckarna fick bort..

6 kommentarer:

 1. Fin och gisses 17 plagg , Grattis! Ja, regnet öser ju ner så någon Täby loppis blir det ju inte idag :( Står ni imorgon om vädret är bättre eller under nästa helg? Maria

  SvaraRadera
 2. Nästa helg blir det nog. Imorgon ska vi på 2årskalas. Men jag var faktiskt på Täby en sväng idag. Öven i Väsby och hittade några raringar. Lägger upp sen
  !

  SvaraRadera
 3. Då ses vi nästa helg! Va! Täby idag var det någon som stod där??? Vill se vad du hittade :)

  SvaraRadera
 4. Instämmer ang dyrt och smutsigt. De kunde ju ta och damma av där inne...jag är ingen allergiker men börjar nysa och klia i näsan så fort jag kommer in där...går därför sällan dit.

  SvaraRadera
 5. Gila- instämmer i den kliande näsan. Min lilla dotter vägrar vara där inne mer än 5 minuter. Hon kan nog inte andas :) Tur jag hade med pappa.

  SvaraRadera
 6. Kul att du också var i Väsby i lördags, men synd att du länsade alla fina vintageklänningar innan jag hann dit! ;) Ska bli kul att se vad du hittade! :)

  SvaraRadera