Summa sidvisningar

måndag 29 april 2013

Solna megaloppis

Eftersom jag sålde hann jag inte med att gå runt så mycket men gjorde ett fint fynd när jag var på väg hem. Det stack upp ett fantastiskt tyg ur en mans låda och jag frågade om jag fick köpa. Han bara skrattade och sa att han kallade det för fanstyget för så många hade velat köpa det då han hade haft det som skynke för att täcka över sina saker. Var över 4 meter tyg! Glatt gick jag därifrån med tyget under armen! Oanvänt och så klara fina färger!


lördag 27 april 2013

Rapport från megaloppisen i Solna

Står och kränger på megaloppisen i helgen. Går lite trögt men har sålt lite textiler iaf. Kannan med glas jag haft med 4ggr gick äntligen och nu för ett högre pris än jag haft innan. Lustigt det där. Som att folk blir misstänksamma om det är för billigt:-) och sätter man halva priset handlar ingen. 


onsdag 17 april 2013

Retro dockvagn

Hittade denna i januari på loppis. En tjej stod vid den och höll den. Frågade om hon skulle ha den. Hon kollade på min tjocka mage och sa att jag nog behövde den mer:-) gör jag verkligen inte! Har nog redan 3 eller 4 vagnar i torpet. Kan inte ha för många. De är ju underbara! Lilly får knappt leka med dem heller. Hon har en ny som hon fått av mormor. Jag har tom min egen 70 talare kvar som hon inte får ha än.


fredag 12 april 2013

Vintagemässan

I helgen som var stod jag dag Maria prylodesign på vintagemässan i Stockholm. Det var otroligt mycket folk och jätteroligt. Inom 1 min hade jag redan sålt två brudklänningar till Elsa Billgren! Mycket skoj! Söndagen brukar klassiskt vara lite sämre men jag sålde faktiskt mer på söndagen. Mycket oväntat såldes och det jag mer trodde på blev kvar. Maria hade jättebra priser men fick ändå kvar flera guldkorn. Nu är allt nerpackat då det ej blev någon Little vintage lovers Fair denna vår. Synd! Det är en mycket trevlig mässa.