Summa sidvisningar

tisdag 29 november 2011

Dagens fynd

Var ute en sväng med Lilly så hon skulle få sova! Men hon vaknade tyvärr lagom till vi kom till loppisen jag ville till! De har fortfarande 50%på textilier och kläder så tänkte att något skulle jag nog kunna hitta. Och denna fina 50-talare fyndade jag för 45kr! Och denna burk kunde jag inte motstå för 45kr heller. Killarna där är så gulliga och gav Lilly 2 små hästar i plast. Hon var glad och jag var glad :-) köpte även 2 juldukar med signatur för 20kr.



onsdag 23 november 2011

Fynd i Märsta

Idag var vi ut till mamma och pappa i Märsta. Lilly sov när vi kom dit så jag passade på att åka ha loppis. Första jag ramlade över var denna fantastiska klänning. Market har jag stött på nyligen med. Heikkilä står det och något innan. Den ska jag behålla själv. Tyget eller duken bredvid köpte jag för 5kr på en annan loppis. Hittade även två underbara förvaringslådor som jag får visa sen för de är kvar i bilen. Nu längtar jag till helgen och megaloppisen i Solnahallen!


torsdag 10 november 2011

Söta små flickor!

Dessa hittade jag idag på huvudstaloppisen! Så otroligt söta. 45kr styck tyckte jag var himla bra med! Fyndade även massor tyg och klänningar för halva priset! Ska ta mig en tur dit imorgon med tror jag!


söndag 6 november 2011

Klänningsfynd!

Igår väg jag på loppis och hittade massor av fint. Dessa 3 klänningar var dock grädden på moset! Så himla fina och egentligen inte vill salu denna vecka men jag fick köpa dem ändå efter att jag fick prata med rätt person! De är helt underbara! Dock för små men jag ska behålla den själv och vänta på att kroppen blir mindre:-) fick alla för 120kr!