Summa sidvisningar

lördag 26 mars 2011

Skopan

Svängde iväg till Väsby idag och köade för att få täcket som jag såg på nätet. OCH... jag hann! Så himla fint och jättefräscht. Skall vi ha på golvet ist för madrassen som Lilla Flur bara ramlar av. Och det först hon gjorde var att snurra runt flera varv, hamnade utanför och slog i skallen.
Köpte även en retro handduk till Lilly, broderad sak, retro galgar 5kr/st, hylla 5kr, kökshandduk med Ugglor helt ny 15kr. Täcket 50kr :)
Men tycker att det blivit dyrt bara sen jag upptäckte stället för några veckor sedan. Men kanske bara fått för mig det. Vissa saker iaf.

tisdag 22 mars 2011

Liten sjukling

Har en liten sjuk tjej här hemma och därför blir det inte så mycket bloggande. Köpte lite smått på loppis i lördags innan vi träffade Lilly som var hos mormor. Då hon ändå sov när vi var påväg så slank vi in på loppis innas. Peter gjorde det största fyndet och köpte snowboardkängor för 40kr. Nypris ca 1600kr. Och de var superfina. Efter dag bar det iväg och träffade Lilly 2 h innan jag skulle iväg på möhippa. Det var jättekul. Men har haft träningsvärk i 2 dagar. Vi red på sån där tjur :)

onsdag 16 mars 2011

Gårdagens lilla loppisfynd på Korset

Mamma oc jag gick en snabbis till Röda korset medans morfar tog Lilly på promenad!
Hittade några få saker. Retro väst och kjol. Jättefina pumps som jag skall ha i sommar. Helt nytt linne till Lilly och en Bävernylonmössa till nästa år för 10kr. Liten körsbärsask och ett solskydd till bilen för en femma!
Allt kom inte med på bild..

Arlanda Loppis

Idag var mamma, pappa, jag och Lilly på loppis igen. Hittade några småfynd. Rosa kappa :) , Astrid bok till Lilly, duk, väska, kopp m fat, sommarmössa till Lilly, vit kavaj och mysoverall till Lilly. Tror det var allt :)

Blev bara bilder på några fynd. Gjömde dock duktyngderna som föreställer körsbär. Stor lycka...

lördag 12 mars 2011

Pellegnillot

Glömt att visa denna lilla body som jag köpte på Tradera!! Jag älskar Dunderklumpen!! Så vill någon sälja mig påslakan med Dunderklumpen så säger jag ej nej!!

Dagens loppis

Var ju även på loppis idag och fann mycket trots att jag inte hajade att jag gick in genom fel ingång för att komma till kläder och lakan. Så jag rusade med en kundkorg i högsta hugg.  Hade ju sett på deras hemsida att det skulle finnas en Fjällräven jacka, och jag hann knipa den för 60kr!!
Sen fann jag även detta:
Maio/Busungar filt 20kr, retro gardiner 30kr, 3 retro lakan, förklädesklänning, örngott med Kalle, 2 tygbitar och en söt liten bok som jag köpte för de fina bilderna som jag nog ramar in. 

Hamnladan

Vi var bjudna på middag igår utanför Norrtälje så jag hämtade maken efter jobbet så tog han och lilltösen en promenad ochjag fick ta en sväng på loppisen nere vid hamnen. Vissa saker väldigt billiga medans vissa var dyra. Mycket ojämn prissättning. Hittade iaf följande:
Stort retro täcke att ha på gräset till Lilly i sommar 25kr, 2 söta handdukar, 2 förkläden, Agnetakarott 30kr!!, 70-talsnecessär och stickad retro kavaj. Den var med super billig, 50kr bara. Kostar flera hundra på second hand :) Och den satt som en smäck!

torsdag 10 mars 2011

Galen grej!

Ja igår gjorde jag verkligen en helt galen grej. Satt och kollade på Tradera och då såg jag en annons med en vindsröjning och man fick köpa allt för 30kr om man hämtade det på Östermalm. Stog att det var leksaker, smycken, klockor, böcker mm. Så jag slog till och åkte och hämtade det. Helt galet. Hela bakluckan full och halva baksätet. Visade sig innehålla märkesklockor, Snö och Pilgrimsmycken, Tempurkudde, dockor, ny Fred Perry väska m.m. Och då har jag inte ens gått igenom allt. Visst bra att köpa frpn Östermalm, haha.
Så mina 30kr kommer nog omvandlas till en hel del på Tradera. Även massor jag kommer att behålla.
Många böcker hivar jag på en gång och spelen var på franska och kanske inte så roliga. Somliga kastas och några går till loppis. Jag glömde tom ett stort vinställ på gatan i stressen över att jag var dubbelparkerad. Haha!
Åter kommer med bilder på lite av fynden!

tisdag 8 mars 2011

Klänning till lilla Lilly

Idag tog vi en promenad i Råsunda jag och Lilly i det fina vädret. Vi skulle till Röda korsets loppis Kupan men där var vi inte länge. Hittade ingenting. Det är inte ofta jag går från en loppis tomhänt :)
Vi gick iaf hemåt och gick då förbi Råsunda barnkläder, iaf tror jag att det heter så.. Där hittade jag eh helt ny Mexx klänning som Lilly kan ha i 2 årsåldern! Så himla fin. Tyckte den var värd långt mer än sina 50kr. Det var även med ett par små shorts!

måndag 7 mars 2011

Tyg från 70-80-talet

Dessa tyger köptes nyligen i Gnarp i deras stora tygaffär. Glömt vad det hette men iaf. Hade nämligen sett på Tradera och en blogg att en anställd köpt retrobarntyger där och sålde på Tradera. Så jag svängde dit och frågade. Till slut fick jag faktiskt köpa lite av det de hade kvar i källaren. Billigt var det! 10 och 19 kr metern. Kul kul! Snobben var dock nytt och kostade 89kr. Ska sys klänningar och gardiner till lekstugan.

torsdag 3 mars 2011

Lite väl ofta loppis???

Hm, blir ju lite väl många loppisbesök kanske när man är mammaledig och köper på sig rätt onödiga saker. Men  det mesta går ju att sälja igen om jag ångrar mig. I vår planerar ju mamma och jag att ha garageloppis hemma hos mamma och pappa. Sätta in en annons i lokaltidningen och i snabbköpen. Det vi inte blir av med märker vi upp till finloppis och fulloppis tror jag. Vissa saker vill man ju ha betalt för medans vissa vill man bara bli av med men ej kasta. Så vi åker väl sedan till Täbyloppisen några ggr i vår och höst. Nån gång med en skylt allt 5 kr så man blir av med tramset. Nästa gång med de finare sakerna som man samlat på sig. Får ju en hel del bra saker i mina fyndlådor från auktioner men som jag inte vill behålla själv..
Min kompis Nettan vill med stå någon gång och då blir det mest kläder..Det finns det också en hel del av!

Knivsta loppis

Idag åkte Lilly, mormor, morfar och jag till Knivsta på loppis vid järnvägen. Mycket nöjd med kryddhyllan med träkryddburkar. Den lilla hjärtglasbyttan brukar jag ofta se men oftast naggad och trasig, dock ej denna. Hel och så söt. Mer som fyndades var hörnhylla, knoppbräda och låda som skall målas. 60-talsglas 5 st,vas, godisskål och 3 st pärmar med mönster för att sy och sticka. Massor av roliga mönster.


onsdag 2 mars 2011

Gult stjärnlakan mm

Äntligen har jag hittat ett lakan på loppis som jag kan sy klänningar av. Hittade det gula stjärnlakanet på Röda korsets loppis för 20kr. Hittade även följande: söt baddräkt med Snobben oanvänd med lappar kvar 10kr, regnjacka 10kr, överdrag till vagnen 10kr, dockkläder 10kr, lakan vitt med brodyr 10kr, glashänge 10kr, retro burk 10kr, väskor 10kr/st, stuvbit med kossor 10kr.


Följande hittades på nästa loppis där jag dock ej gjorde lika stora fynd...
Pocketböcker 5kr/st, H.C Andersen bok 10kr, ram med liljekonvaljer 5kr och 2 knoppbrädor som skall pysslas med! Målas och kaske lite decopague.

Eller jo den söta lampskärmen var jag riktigt nöjd över!

tisdag 1 mars 2011

Loppis lycka!

Denna underbara kjol och blus hittade jag i lördags på loppis med mamma. Vi dök in för att kolla om det fanns någon Stokke barnstol. Men icke!
Hittade dock kjolen som gjorde lyckan stor. Lappen med märket sitter tom på Rydholms, svenskt märke och stämplat av tullen 1976! Så så fin. MEN, det är storlek 36 och en mil lång så jag kan ju inte ha den och kommer inte att kunna ha den heller efter gravidkilona har försvunnit. Bara att inse att jag inte är en 36:a. Möjligt att jag kanske kan komma ner till en 38 om jag vill anstränga mig ordentligt. Men 40 tycker jag passar mig alldeles upperligt. :)
Blusen är även den för liten så dessa kommer att komma ut på Tradera eller så säljer jag dem på Lisa Larsson på Söder. Jag är glad att bara få titta på dem ett tag. Mera mindre köp gjordes med men överglänses av dessa 2 fynd. Imorogn blir det 2 loppisar med förhoppning om fynd. Har bilen inlämnad på verkstad så något annat måste göra min dag. Lilly gör förstås min dag varje dag :)