Summa sidvisningar

måndag 28 februari 2011

Dunderklumpenfynd på Tradera

Fick precis hem en 2 bodys köpte på Tradera till Lilly. Hon har redan Lejonel bodyn i mindre storlek men den har hon vuxit ur. Fyndade nu denna plus Barbapapa för 17kr. Pyjamasar med Lejonel hittade jag på rea i januari på Coop. Imorgon kommer loppisfynd från i lördags. Hinner inte nu... Sitter och lägger upp saker på Tradera..Här är mina auktioner!
Kentbodyn även den köpt på Tradera dampner i brevlådan i fredags. Lycka!!!

fredag 25 februari 2011

Röda korsets loppis

Idag åkte Lilly och jag till mormor och morfar. Lilly sov när vi kom fram så jag lämnade henne hos mamma och stack iväg till Röda korsets loppis. Hittade några fynd. Gamla banksparbössor, örngott, knappar, snedslå, resårband och fotoalbum i rosa med sidor där man klistrar. Han som tog betalt räknade nog inte så bra för jag fick betala 90kr, men jag skulle eg ha betalat 120kr. Sen när jag skulle gå ut hittade jag en jätterolig klänning och en gammal neglige som min mormor hade liknande när jag var liten. Förstod att mamma skulle utbrista "vad har du köpt" när hon såg klänningen och negligen. Skall naturligtvis inte behålla dem utan kommer att lägga ut dem på Tradera. Även sparbössorna skall säljas där. Fotoalbumen skall jag spara till Lillys framtida teckningar.


Utlottning av tapeter

Är just nu med i en utlottning av underbara tapeter härhttp://prinsessebo.blogspot.com/2011/02/ja-ja-jeg-skal-nok.html. Hoppas hoppas.

torsdag 24 februari 2011

Klänning virkad av min moster

Denna underbara klänning började min moster virka när Lilly låg i magen. Då tänkt som en dopklänning. Hon visste då inte att jag ju sydde en dopklänning när jag var 16 då mitt första brorsbarn Carro skulle döpas. Den klänningen  har sedan 3 av mina brorsbarn och gudbarn döpts i. Carro 95 , Vickan 98 och Sebbe 03.



Men, det mönstret var även på en klänning till en 2-3 åring så hon gjorde om lite och det vart denna fina klänning! Även en lite mössa till. Men den får hon nog använda i sommar. Annars blir den alldeles för liten!

Smycken

Nu fick jag precis lite delar till att göra halsband i brevlådan. Skall sätta igång så fort Lilly vill sova. Och nu kliade hon sig i ögonen så jag får nog börja rätt snart :)

onsdag 23 februari 2011

Tradera


Nu har jag precis sålt lite kläder på tradera. Bla min gamla overall från slutet av 70-talet. Jättefin och kul, men jag kommer inte att sätta på Lilly den. Hon har dock provat många av mina gamla kläder och vi har fotat. En hel del gamla fina koftor och tröjor som min mamma och mormor har gjort använder hon. Haha, skiver som att hon själv har gjort valet av klädsel. Setet ovan har min mormor gjort. Lilly har haft det 1 gång men det är lite litet så nu åker det ut på Tradera. Lite ont i hjärtat gör det, men tycker det är bättre att det kommer till användning.

Väntar och väntar

Lilla Flur och jag skall gå ner till centrum och hämta ett paket från Panduro, men hon bara sover och sover. Finns ju massor att göra här hemma som att tvätta och plocka undan. Men hamnar framför datorn istället av någon vidunderlig anledning.

tisdag 22 februari 2011

Dålig loppis!

Tog med mig lilltösen till Spånga glad i hågen och trodde man skulle göra något fynd. Men ack nej! Erikshjälpen i Spånga är ej att rekommendera. Har ju varit där en gång tidigare och tyckte samma sak då. Trasiga saker och alldeles alldeles för dyrt. Kollade efter retro lakan och handdukar men när en gammal handduk kostar 30kr är det ju liksom inte intressant hur fin den än kanske var. Jag får ju 2 nya för det priset. Galet. Fick dessutom veta förra gången jag var där att de jämför med vad de tar på Tradera när de prissätter vissa saker.
Nä dit åker jag ej igen!! Längtar till maj och Täbys bakluckeloppis och till sommaren med alla loppisar i Hälsingland!!!

söndag 20 februari 2011

Loppis i Täby

I lördags då pappa jobbade passade Lilly och jag på att åka på loppis. Fyndade lite lakan som jag skall sy klänning och filtar av och andra roliga saker. Bilder kommer på fynden!

Första inlägget

Var längesedan jag lade upp denna bloggen, då gravid och hade mycket tid. Nu småbarnsmamma med mycket men begränsad tid. Tänkte iaf göra mig ett försök med detta då tösen sover.